LA COLLA GEGANTERA D’ILURO VISITA CAMPOS. DEMÀ TROBADA GEGANTERA A CAMPOS.

LA COLLA GEGANTERA D’ILURO VISITA CAMPOS

Demà diumenge, en plena fira de Campos, hi haurà una trobada gegantera en la qual participaran algunes colles geganteres de Mallorca que tindran com a convidats els gegants d’Iluro (Mataró).
Aquesta trobada ha estat possible per la tasca feta per l’associació de gegants de l’ajuntament de Campos.

La trobada es farà a les 10 del matí a la Plaça de can Pere Ignasi on es plantaran tots els gegants i, just després es farà un recorregut per la fira perquè les colles convidades puguin gaudir de la nostra fira. Ben segur, que passaran molt de gust de veure les casetes dels firers, però molt especialment la nostra fira ramadera que té com a protagonistes les millors vaques de Mallorca i Menorca.

Recordem que els geganters de Mataró ja havien vengut el 2012 però, amb tanta mala sort, que va ploure tot lo dia i, pràcticament no varen poder fer el passacarrer ni visitar el nostre poble com corresponia. A la vegada, també dir que els geganters campaners varen visitar Mataró el juny de 2013 i ara tornen la visita.

Els gegants de Mataró són el gegant Iluro, un dels romans més coneguts tant de Mataró com de la resta de Catalunya, i la seva parella és Alarona.

Benvinguts gegants i geganters, Campos està encantat amb la vostra visita!iluro 1 iluro 2 cartell geganters

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.