Míting del PSOE amb la presència de Francina Armengol

Míting del PSOE amb la presència de Francina Armengol

Avui vespre el PSOE ha presentat la seva candidatura a les eleccions a l’Ajuntament de Campos amb la presència de la candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.
Ha encetat l’acte la número dos a l’Ajuntament, Bonaventura Manresa, que ha agraït als assistents la seva presència i ha tengut un record molt emotiu al recentment finit Pau Llorer. Ha passat el testimoni a Paco Blasco, candidat a la batlia que ha destacat que en aquests quatre anys no s’ha fet res d’allò que havien proposat ells a la campanya electoral anterior i que, per tant, les reivindicacions d’aleshores segueixen totalemnt vigents. Ha criticat la manca d’igualtat que es viu a l’Ajuntament i ha destacat la seva honestedat com a gestor públi, la qual cosa ha volgut il·lustrar amb la frase: “la meva hipoteca no me la paga ningú”. Ha proposat defensar les empreses de Campos sense malmenar el medi ambient i crear un consell assessor per a cada regidoria per fer-ne les decisions més participatives, entre d’altres.
Seguidament ha presentat la candidatura i ha oferit la paraula a Francina Armengol que ha insistit en exigir la igualtat d’oportunitats per a tothom i ha dit que vol governar pels 310.000 balears en perill d’exclusió social. Ha criticat durament el triomfalisme de José Ramón Bauzá quant a la situació econòmica i ha dit si es pensa que els ciutadans són beneits, quan torna a prometre que baixarà els imposts quan ja ho deia fa quatre anys i, en realitat els ha pujat.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.