Anunci Hospital de Manacor
Míting del PSOE amb la presència de Francina Armengol

Míting del PSOE amb la presència de Francina Armengol

Avui vespre el PSOE ha presentat la seva candidatura a les eleccions a l’Ajuntament de Campos amb la presència de la candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.
Ha encetat l’acte la número dos a l’Ajuntament, Bonaventura Manresa, que ha agraït als assistents la seva presència i ha tengut un record molt emotiu al recentment finit Pau Llorer. Ha passat el testimoni a Paco Blasco, candidat a la batlia que ha destacat que en aquests quatre anys no s’ha fet res d’allò que havien proposat ells a la campanya electoral anterior i que, per tant, les reivindicacions d’aleshores segueixen totalemnt vigents. Ha criticat la manca d’igualtat que es viu a l’Ajuntament i ha destacat la seva honestedat com a gestor públi, la qual cosa ha volgut il·lustrar amb la frase: “la meva hipoteca no me la paga ningú”. Ha proposat defensar les empreses de Campos sense malmenar el medi ambient i crear un consell assessor per a cada regidoria per fer-ne les decisions més participatives, entre d’altres.
Seguidament ha presentat la candidatura i ha oferit la paraula a Francina Armengol que ha insistit en exigir la igualtat d’oportunitats per a tothom i ha dit que vol governar pels 310.000 balears en perill d’exclusió social. Ha criticat durament el triomfalisme de José Ramón Bauzá quant a la situació econòmica i ha dit si es pensa que els ciutadans són beneits, quan torna a prometre que baixarà els imposts quan ja ho deia fa quatre anys i, en realitat els ha pujat.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.