Comença la Fira de Maig amb un espectacle culinari

Comença la Fira de Maig amb un espectacle culinari

Aquest cap de setmana és el de la Fira de Maig de Campos. S’hi han programat un gran nombre d’activitats entre les quals cal destacar, un any mes, el concurs boví de raça frissona.
Ahir, divendres, a la Plaça de can Pere Ignasi va tenir lloc un dels primers actes, un espectacle culinari a càrrec del cuiner campaner Miquel Calent.
En Miquel va cuinar davant el públic tres receptes basades en la cuina tradicional mallorquina, però amb el seu toc personal: Crema de patata amb musclos al vermut i aire de taronja, Galta de bou amb salsa de poma i rom mallorquí i Bunyols de moniato i xocolata amb crema de formatge tendre.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.