Marc Lladó, campió d’Espanya per equips amb la selecció balear de vela

El regatista campaner Marc Lladó, juntament amb el seu company d’equip Javi González, ha participat al Campionat d’Espanya de 420 i també al Campionat d’Espanya per Equips Autonòmics. En aquesta segona competició va quedar campió juntament amb els seus companys d’equip.
El Campionat d’Espanya de 420, se celebrà a Puerto de Santa María (Cádiz) de l’1 al 4 d’abril.
No els va anar gaire bé. Algunes errades tècniques i dues desqualificacions per navegar fora de lína varen acabar amb les seves aspiracions, però varen aconseguir una plaça per anar al Campionat del Món, que se celebrarà al juliol al Japó, i també una plaça per anar a Bulgària, al Campionat d’Europa, el mes d’agost.
Acabat aquest campionat, allà mateix va començar el campionat d’Espanya per equips d’autonomies.
Es tracta que cada comunitat fa un equip de tres embarcacions i s’enfronten a tots els altres equips. Els dos equips que han guanyat més enfrontaments passen a la final, que es disputa al millor de tres.
Els balears varen començar el campionat amb una derrota contra Galícia. Però varen guanyar tots els enfrontaments restants i aconseguiren passar a la final, contra les Illes Canàries.
A la final varen guanyar les dues primeres regates i es varen proclamar campions d’Espanya per equips, i això suposava que havien aconseguit plaça per anar al Campionat del Món per equips que se celebrarà al Lago di Garda (Itàlia) el mes de setembre.
Ampliarem aquesta informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.