Tres alumnes de l’IES Damià Huguet guanyen la gimcana de la Festa de les Matemàtiques

Tres alumnes de l’IES Damià Huguet guanyen la gimcana de la Festa de les Matemàtiques

Un grup format per tres alumnes de l’IES Damià Huguet va guanyar VII Festa de les Matemàtiques de les Illes Balears que es va celebrar el passat dissabte dia 25 d’abril a Artà, organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques Xeix.
L’institut de Campos només va presentar un grup de primer d’ESO, format pels alumnes Miquel Àngel Aguiló González, Joan Camps Tomás i Thomas Anthony Rossall Kleczewski, que varen ser acompanyats per alguns pares i pels professors Jaume Monreal i Rosa Vidal.
La Festa de les Matemàtiques en l’edició d’enguany constava d’una gimcana matemàtica pel centre del poble. Hi havia un total de set punts de control i constava de cinc proves en grup i dues proves individuals. Els alumnes disposaven d’un plànol per anar-se orientant i trobar els punts corresponents.
En la categoria de les proves per grups, el grup “8 invertit” de l’IES Damià Huguet de Campos fou el guanyador en la categoria de 1r d’ESO, mentre que el grup “Milanes” de l’IES Joan Alcover de Ciutat guanyà el premi de 2n d’ESO.
Ara només queda avaluar les proves individuals per saber si algun dels alumnes campaners estaran entre els guanyadors absoluts que representaran les Illes Balears a l’Olimpíada Nacional del 2015 i 2016. No ho tenen malament, perquè les proves de grup, que va ser les que guanyaren puntuen un 60%, mentre que les proves individuals només ho fan en un 40%. Us en mantindrem informats.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.