Per Sant Jordi, llibres i roses. L’IES Damià Huguet participa activament en els actes programats per aquest dia.

Sant Jordi és un bon dia per saber l’origen d’aquesta festa, conèixer les darreres obres dels escriptors i per regalar roses a les persones més estimades.

És per això que l’IES Damià Huguet ha preparat un munt d’activitats per aquest dia i que, just ara mateix, ja han començat. Els actes es faran durant tot el dia i van des de paradetes de llibres de les llibreries de Campos, ses Salines i llibres de vell; repartiment de roses; activitats literàries com: gimkana sobre el Quixot, representació de dues obres teatrals per part dels alumnes de l’institut, l’activitat Passa’m el llibre, visita a les paradetes de llibreters, xerrada de l’escriptor Ricard Martínez sobre el procés de creació poètica i, finalment a la darrera hora i mitja hi haurà un recital poètic de Sant Jordi i el lliurament de premis del certamen literari de l’institut.

L’Institut és una festa de llibres i actes culturals! I des dels més petits fins als més grans hi participen activament juntament amb els professors.SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.