Catalina Servera, candidata a batlessa de Campos pel Pi

Catalina Servera, candidata a batlessa de Campos pel Pi

A la fi s’ha destapat el secret. Avui vespre Proposta per les Illes ha revelat que la seva candidata a la batlia de Campos serà Catalina Servera. I ho ha fet en un acte públic al casal de can Pere Ignasi.
El president del comitè local, Pere Lladonet, ha estat l’encarregat de presentar-la, acompanyat pels líders del Pi Jaume Font i Josep Melià.
Catalina Servera té vint-i-sis anys, és llicenciada en Pedagogia, actualment fa feina d’auxiliar d’infermeria i mai fins ara s’havia dedicat a la política.
Després que Pere Lladonet la presentàs, Catalina Ha volgut fer cinc cèntims de les seves propostes programàtiques, entre les quals cal destacar dotar Campos de les infraestructures que li fan falta, llevar les barreres arquitectòniques, donar suport a l’esport, especialment als esports més minoritaris i prendre mesures a favor del petit comerç, molt perjudicat, ha dit, per la crisi i les grans superfícies.
Seguidament ha pres la paraula Josep Melià, que ha insistit que el Pi és un partit autòcton i, com a tal tendrà com a prioritat la defensa dels interessos de les Illes Balears. En particular ha destacat que treballaran per acabar amb els 3.000 milions d’euros que cada any se’n van enllà al mar i no tornen.
Jaume Font ha dit que a Campos és més difícil moure’s en política que a altres llocs i que per això ha costat engegar el partit, però que ara ja està encarrilat i, a més a més, amb gent jove amb molt de futur, com la candidata Catalina Servera. També ha aprofitat per criticar el Partit Popular, del qual ha dit que ha dedicat la legislatura a matxacar els professors i a passar de la universitat i ha proposat que les decisions tècniques les prenguin els tècnics en cada matèria, i no els polítics.
L’acte ha acabat amb un petit refrigeri.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.