Quatre anys del Lipdub de Campos! Més de 18.130 visites avalen la seva acceptació

QUATRE ANYS DEL LIPDUB DE CAMPOS! MÉS DE DE 18.130 VISITES AVALEN LA SEVA ACCEPTACIÓ

Aguaaaanta, aguaaaanta!

Així començava fa quatre anys el lipdub que va preparar l’Obra Cultural de Campos. Es va enregistrar dia 2 d’abril, dia 10 estava fet (gràcies, Jaume!) i dia 11 d’abril, tal dia com avui, el vàrem presentar al poble en una plaça de Can Pere Ignasi ben plena.

No hi ha dubte que quan estàs en una entitat cultural els actes que es preparen són del teu gust, però sempre n’hi ha algun que t’agrada més que l’altre. En el meu cas, en tenc tres de preferits, tres que destaquen per damunt tota la resta, i un d’ells és el Lipdub de Campos.

Va ser un acte memorable per la gran participació de tot el poble. Més de 700 persones hi participaren! Gairebé totes les entitats culturals i esportives del poble hi volgueren ser (trenta-nou), seixanta persones volgueren fer de fil conductor, més de set-centes s’arreplegaren pels carrers de la vila on passàvem després d’assajar dos dies abans durant moltes hores perquè ens sortís digne i, finalment, arribàrem a l’ajuntament on tot l’equip de govern hi va voler participar.

Pens que va ser una fita! Una fita on tothom que hi va voler ser hi va tenir cabuda i on tots ens ho passàrem molt bé. No està mai de més recordar i, sobretot ser agraïts amb la gent. I com que no me’n vull deixar ni un, són tots els que apareixen al final del vídeo.

Moltes gràcies!!!

Antònia Sitjar

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.