Milers de persones visiten la Fira de la Sal i les Espècies de la Colònia de Sant Jordi

Aquesta Setmana Santa milers de persones han visitat la Fira de la Sal i les Espècies de la Colònia de Sant Jordi. Al llarg de tres dies, els coloniers i visitants han pogut gaudir d’una fira temàtica al voltant de la gastronomia, amb especial èmfasi a aquest producte tant nostrat com és la sal.
A més a més de l’oferta gastronòmica, s’ha pogut gaudir de parades artesanes, activitats infantils, concerts, ball i revetla jove i un espectacle culinari a càrrec de la famosa xef del restaurant Sal de Cocó Marta Roselló.

  • SONY DSC
  • SONY DSC
  • SONY DSC
  • image3

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.