Que visca Sant Antoni!

Avui, a les tres i mitja de l’horabaixa, han tengut lloc les tradicionals beneïdes de Sant Antoni. Una gernació de cans, moixos, cavalls i altres animals, han desfilat pels carrers de Campos perquè els beneís el senyor rector, envoltats de nins i nines, dimonis, xeremiers i sants. També hi han participat sis carrosses, totes ells en motius santantoniers, algunes, això, sí, amb un toc reivindicatiu.

 

 

  • IMG_0137
  • IMG_0088
  • IMG_0168
  • IMG_0097
  • IMG_0114

 

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.