Els pages han vengut a recollir les cartes dels infants de Campos

Els pages han vengut a recollir les cartes dels infants de Campos

Avui horabaixa han vengut

  • IMG_3280
  • IMG_3284
  • IMG_3283
els pages dels Reis d’Orient per recollir les cartes dels infants de Campos. A les sis de l’horabaixa ha arribat la comitiva. Els pages hen vengut dins galeres de cavalls i han estat acompanyats per un grup de cavallistes que els han escortat des de l’entrada del poble fins a davant la Sala, allà on hi havia instal·lat un cadafal sobre el qual han rebut els nins i nines que els hi han volgut entregar la seva petició de regals pels Reis.
Han tengut una bona tasca perquè els esperaven un parell de centenars de nins acompanyats dels seus pares i padrins per fer-los entrega de les seves lletres.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.