Miquel Calent participarà al programa Una micona més d’IB3

Miquel Calent participarà al programa Una micona més d’IB3

A partir de dia 7 de gener el cuiner Miquel Calent sortirà al programa d’IB3 Una micona més. Amb el nou any l’espai de cuina de la televisió balear canviarà de format i, enlloc de tenir un cuiner fix, passarà a tenir distints cuiners segons el dia de la setmana. Un dels qui hi apareixeran serà el campaner Miquel Vicens, del restaurant Can Calent. En Miquel ensenyarà a cuinar receptes de cuina mallorquina tradicional i moderna, amb elaboracions aptes per a tothom.
Per parlar d’aquest tema i d’altres, com la seva participació al jurat del concurs Cuina i Guanya, la renovació d’un sol de Repsol per part del seu restaurant i la preparació d’un llibre que ha de sortit publicat la primavera del 2015, li hem fet una entrevista que podreu llegir al proper número en paper de Ressò.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.