Marc Lladó guanya dues regates

El campaner Marc lladó Duran, juntament amb el seu company d’equip Javier González, del Club Nàutic de Pama, han guanyat dues regates en la categoria 420 de vela. Aquí, a Mallorca, varen quedar campions al Ciutat de Palma, amb sis punts de marge sobre els segons classificats. I a Palamós varen fer el mateix a la GAES Christmas Race. Estan imparables. Ara el seu proper objectiu és el Campionat d’Espanya.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.