UN BON CONCERT PER A LA SEGONA FESTA DE NADAL Blai Vidal, Cristian Hoel, Pep Lluís Garcia i les cantants Tina Manresa i Meline Meunié

cartell sant esteve 2014 fet per en Ramontina manresa

UN BON CONCERT PER A LA SEGONA FESTA DE NADAL
Blai Vidal, Cristian Hoel, Pep Lluís Garcia i les cantants Tina Manresa i Meline Meunié

Ja és una tradició dins Campos el Concert de Sant Esteve que enguany ja compleix la seva XXVI edició. La segona festa de Nadal és motiu de retrobament entre tots els amants de la bona música i enguany es comptarà amb una veu captivadora, la de Blai Vidal, amb el millor so de la guitarra, i el contrabaix Christian Hoel Skjonhan i el percussionista Pep Lluís Garau en un Nadal a tres bandes. A més a més, es comptarà també amb la veu de la coneguda cantant Tina Manresa i la de Meline Meunié.
L’estil intimista i nítid de Blai Vidal flueix harmònicament amb la seva veu, natural, amb personalitat, i d’una qualitat destacable. Es tracta d’una música tranquil.la i comunicadora, plena de sentiment i detalls, feta amb molta delicadesa que interpretarà composicions pròpies, versions i peces adients pel temps de Nadal que vivim.
Un autèntic plaer per als sentits el dia de la Segona Festa de Nadal.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.