Concert de Quatre de Cor

Concert de Quatre de Cor

Ahir, diumenge dia vint-i-u de desembre, l’auditòrium va quedar petit per albergar tota la gentada que volia gaudir del concert de Quatre de Cor. Molts varen haver d’estar drets a darrera de tot i d’altres varen renunciar i se’n varen tornar.
El concert va ser extraoridnari, amb un repertori d’allò més variat que combinava des de passatges operistics com els de La dona e mobile o La Traviatta fins a música lleugera com el popular Oh happy day. Tot lligat amb una posada en escena molt acurada i moderna i unes veus impressionants.
El públic no va quedar decebut i va acomiadar els músics apludint de dret una bona estona.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.