Jaume Adrover guanya el premi Quiron Palmaplanas de fotografia

Jaume Adrover guanya el premi Quiron Palmaplanas de fotografia

Jaume Adrover ha guanyat la segona edició del concurs de fotografia de la clínica Quiron Palmaplanas amb l’obra Loana. La foto, que us presentam aquí, està feta dins una església d’un poblet del sud de la província de Buenos Aires, a Argentina i mostra un primer pla d’una nina girada al darrera amb un fons lleugerament desenfocat de l’església.
Cal esmentar que l’any passat en Jaume ja va quedar finalista en la primera edicicó d’aquest certamen.
El premi es va lliurar el passat dia denou de desembre al Club Nàutic de Palma.loana

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.