Primers candidats a la batlia de Campos

Ja tenim dos candidats a la batlia per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Per una part, la junta local del Partit Popular ha decidit tornar a presentar el batle actual, Sebastià Sagreras. Per l’altra, Més per Campos va obrir un procés de primàries al qual només s’hi ha presentat la regidora Maria Magdalena Lladó, que ha quedat nomenada automàticament.
La resta de formacions polítiques encara no han triat el seu candidat.
Mes informació a l’edició en paper

  • IMG_6148
  • IMG_3364

.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.