CONÈIXER EL PATRIMONI HISTÒRIC DE CAMPOS COSTA POC Cases urbanes de Campos: art i història a través de les seves façanes.

CONÈIXER EL PATRIMONI HISTÒRIC DE CAMPOS COSTA POC

Cases urbanes de Campos: art i història a través de les seves façanes.
En aquesta visita cultural farem un recorregut per diferents carrers de la Vila amb la finalitat de conèixer i contemplar un conjunt de façanes les característiques constructives, històriques i artístiques de les quals els hi atorguen la consideració de patrimoni cultural de Campos.

Juntament amb aquests aspectes visibles, també ens referirem a alguns fets del passat que transcorregueren darrera de les façanes que veurem. Al llarg de l’itinerari que hem preparat ens aturarem davant les façanes de l’antic bar «La Torre», can Pepito, «can Rosseó», sa Botiga Nova, can Simó de son Durí, can Tallades, sa Rectoria (carrer Bisbe Tallades); cas metge Benavent (carrer Pintor Càffaro); «ca don Miquel Roca» (carrer de s’Aigua); ca n’Amera (carrer Sant Julià); can Botoner (carrer mossèn Bartomeu Ballester, organista), can Pocoví (carrer Previsors), les cases de sa Creu vella (plaça de sa Creu) i can Ginard (carrer Unió).

Totes les persones que vulguin assistir a aquesta sortida cultural prganitzada per l’Obra Cultural-Campos i comentada per l’historiador Guillem Roser Vidal poden venir dissabte, dia 20 de desembre a les 10 hores davant l’ajuntament de Campos o bé apuntar-se a la papereria Adrover.

En acabar el recorregut emmarcat dins el Nadal Cultural de l’OCB-Campos hi haurà un berenar nadalenc.

Sa Creu vellaSAMSUNGCa n'AmeraSAMSUNGCan Pocovi

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.