Presentació dels equips del Club Bàsquet Campos

Presentació dels equips del Club Bàsquet Campos

El passat dissabte dia quinze de novembre, a les set i mitja de l’horabaixa, va tenir lloc la presentació dels equips del Club Bàsquet Campos per a la temporada 2014-2015, al pavelló municipal. Enguany el club compta amb més de dos-cents jugadors, de vint nacionalitats distintes, a més a més de tot el cos tècnic. Acte seguit es va celebar un sopar de companyonia a la nau de son Fuaní.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.