GRAN ÈXIT DE CONVOCATÒRIA DEL FOGUERÓ ORGANITZAT PER L’APA DEL COL.LEGI FRA JOAN BALLESTER

El fogueró de Santa Catalina organitzat per l’APA del Col.legi Fra Joan Ballester i l’Agrupació Brot de Taperera i que s’està desenvolupant ara mateix ha resultat un èxit de participació. Entre 550 i 600 persones han acudit a la convocatòria que se celebra fa uns quants anys per recollir doblers pel viatge d’estudis dels alumnes del col.legi citat.

El gran fogueró ha estat el protagonista de la vetlada amb el foc del qual la gent ha pogut torrar la carn, embotits i pa que es venien a preu de 5 euros i que aniran a parar íntegrament a aquells alumnes que enguany els toca viatjar. També hi ha hagut rifa de regals, paradeta de dolç, venda de camisetes de l’APA així com un castell inflable per als més petits.

Al final, hi ha hagut una bona ballada popular amb el grup Brot de Taperera que ha fet llevar el fred a tots els cantants i balladors

.fogueró ampa 4fogueró ampa 2fogueró ampa 3fogueró ampa 1fogueró ampa 5

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.