Maria Magdalena Lladó, la més votada a Campos a les primàries de Més

La campanera Maria Magdalena Lladó, contràriament a allò que diu el refrany, ha estat profeta a la seva terra, ja que ha estat la candidata més votada per anar a la llista de Més per Mallorca del Parlament, amb molt d’avantatge sobre la segona. La regidora campanera ha assolit 334 vots. La segona i tercera més votades han estat la sindicalista de l’STEI Maria Antònia Font, amb 221 i l’exbatlessa de Llubí Margalida Miquel, amb 178.
Quant als homes, els més votats han estat el dirigent d’Iniciativa-Verds David Abril, amb 224 vots, el president d’Esquerra Republicana Joan Lladó, amb 176, el jove regidor de Mancor Miquel Gallardo, amb 116 i el manacorí Miquel Gaià amb 113.
Quant a la llista del Consell, l’home més triat ha estat l’exsecretari general de les joventuts del PSM Lluís Enric Apesteguia, amb 176 vots, seguit pel calvianer Rafel Sedano amb 153 i l’exbatle de Petra Joan Font amb 135. La dona més votada ha estat la regidora de Bunyola Mercè Bujosa, amb 233 sufragis, seguida per l’especialista en Ciències Polítiques, Apol·lònia Miralles, amb 153 i l’algaidina del PSM Margalida Puigserver, amb 146.
El cap de llista al Parlament, Biel Barceló ha tengut un percentatge d’aprovació del 82,3% i el del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, del 88,1%.
Els resultats de tot Mallora es coneixeran avui migdia i serà aleshores quan podrem saber si la campanera aconseguirà un lloc, i quin, a la llista del Parlament.
Afegim una informació de carrera hora: fa una estola s’han publica les resultats del recompte i na Maria Magdalena anirà en la posición setzena a la lista del parlament.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.