Nou èxit de convocatòria del “sopar solidari” de l’Associació Campos Solidari

Nou èxit de convocatòria del “sopar solidari” de l’Associació Campos Solidari

Ahir vespre, dia 14 de novembre, es va celebrar el “sopar solidari” que l’Associació Campos Solidari organitza des de l’any 2007. Unes 150 persones donaren suport en aquesta iniciativa i acudiren a la convocatòria en un ambient de fraternitat i alegria. Tot el que es va recaptar entre el sopar i les rifes es dedicaren als nins apadrinats a la República Dominicana (Villa Vázquez, Santiago i Fula) de qui en són responsables les germanes missioneres del Cor de Jesús i de Palo Verde el responsable és el Pare Francisco Gayà que des de fa 50 anys es dedica a la noble tasca d’ajudar els més pobres…
(més informació a la Ressò en paper)Sopar Solidari 02-2014 3

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.