Una presentació gens convencional del nou llibre Maracaibo de Sebastià Portell

Maracaibo a Campos

“Maracaibo”, el nou llibre de contes de Sebastià Portell i Clar, es presentarà a Campos el proper dimecres 19 de novembre a les 20.30 h. al local de l’Obra Cultural (plaça de Can Pere Ignasi, 10) en un acte organitzat per AdiA Ediciona i l’OCB de Campos

Sexe, drogues i feminitat. “Maracaibo” és el títol d’una cançó que la cantant italiana Luisa ‘Lu’ Colombo va popularitzar als vuitanta i ara és també el d’aquest donari -abecedari de dones- que l’autor ha configurat al seu voltant. Vint-i-sis contes en forma de monòleg i un epíleg que fa les funcions de fi de festa conformen un ram de flors de plàstic rosa, estrident, industrial. Una reflexió molt poc reflexiva, amb humor kitsch, aire pop i ritme frenètic, sobre l’existència de la dona als paradisos tropicals.

L’acte comptarà amb la intervenció de Pau Vadell Vallbona, editor, l’escriptor campaner Pep Toni Bauçà, Sebastià Portell Clar, l’autor, i les aparicions estel·lars d’Aina Roig i Maria Lourdes Clar Rosselló.

Tot i que l’hivern ja s’acosta veniu amb la roba més tropical que tengueu, preparats per gaudir d’una festa on pot passar de tot i tot serà celebrat!

No és una presentació convencional, a “Maracaibo” tot és festa!!!

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

1 Comentari

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.