Cobrament de la loteria de l’Obra Cultural Balear de Campos

Cobrament de la loteria de l’Obra Cultural Balear de Campos

Ja fa anys que l’Obra Cultural Balear de Campos fa paperetes de loteria de Nadal. Els compradors participen al sorteig de la grossa i, al mateix temps, fan un petit donatiu a l’entitat, que serveix per organitzar diferents activitats culturals al llarg de l’any. Enguany es va triar el número 44198 que, en acabar en 8, ha estat premiat amb el reintegrament.
Els que vareu comprar-ne participacions, podeu cobrar el reintegrament de 2,50 € per papereta a la papereria Mar i Cel, situada al carrer de ses Estrelles, 14, de Campos. L’horari de dilluns a divendres és de 08:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00 i els dissabtes i diumenges de 08:30 a 13:30. Teniu temps fins dia vint-i-dos de març per cobrar-les, ja que caduquen als tres mesos.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.