Víctor Rubert i Marc Escandell al capdavant de la classificació del Campionat de Mallorca Individual d’escacs

Víctor Rubert i Marc Escandell al capdavant de la classificació del Campionat de Mallorca Individual d’escacs

El passat dissabte dia 4 de novembre va començar el Campionat de Mallorca Individual, que s’allargarà fins dia 25 d’aquest mes. Enguany es disputa a l’hipòdrom de son Pardo, a Palma i consta de dues categories, per una part, l’absoluta i femenina, i una altra per a jugadors amb menys de 1800 d’ELO. A la categoria absoluta tan sols hi participa un escaquista del Club Foment d’Escacs de Campos, Víctor Rubert, que, en haver-se disputat les quatre primeres rondes de la competició ha guanyat tres partides i ha fet unes taules, amb la qual cosa va el quart, empatat amb el segon i tercer, amb 3,5 punts.
Quant al torneig sub-1800, hi participen set jugadors del Campos, Marc Escandell, Francisco Montenegro, Tomeu Valldepadrines, Cristóbal Montserrat, Joan Mora i Louis Manuel Pisvin. Després de les quatre primeres rondes Marc Escandell va el tercer, empatat amb el primer i segon, amb 4 punts dels 4 possibles.
Podeu seguir tots els resultats i els emparellaments en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.