Joan Gayà, campió del Torneig Migjorn d’escacs

Joan Gayà, campió del Torneig Migjorn d’escacs

El passat dissabte dia 23 de setembre es va disputar la darrera ronda del XIX Torneig Migjorn, que s’ha celebrat durant els divendres i dissabtes de setembre al Casal de can Pere Ignasi, organitzat pel Club Foment d’escacs de Campos.

El guanyador va ser el jugador del Maria Joan Gayà, que també és entrenador del Campos. Gayà va sumar 7 punts dels 8 possibles, en guanyar set de les vuit partides jugades i només perdre’n una, la que l’enfrontà al tercer classificat, Manuel Queirolo del Reis i Dames de Llevant, que va acabar amb 6 punts.
El subcampió va ser Víctor Rubert, del Club Foment d’Escacs de Campos, que també va fer 7 punts, però que va quedar segon perquè la seva única derrota havia estat, precisament, davant el campió.
El premi al millor jugador local va ser pel campaner Marc Escandell, que va quedar cinquè de la classificació general amb 5,5 punts.

El campió, Joan Gayà al moment de recollir el premi

Els premis als millors escolars varen ser per Cristina Sureda, del Reis i Dames de Llevant, novena de la general amb 5,5 punts, Nicolás Domínguez, del Mallorca Isolani, desè de la general amb 5 punts i Julián Nieto, del Reis i Dames de Llevant, setzè de la general i també amb 5 punts.
Va completar el podi Francesc Mulet, que amb 4 punts i vint-i-novè de la classificació general, va ser el millor escolar local.
Els jugadors del Campos que varen participar al torneig

Podeu veure tots els resultats i detalls del torneig a aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.