Laura González ha participat als Jocs Mundials Universitaris

Laura González ha participat als Jocs Mundials Universitaris

La jove esportista campanera Laura González, del Club Hanol, ha participat, als XXXI Jocs Mundials Universitaris, que s’han celebrat a la ciutat xinesa de Chengdu entre el 28 de juliol i el 8 d’agost d’enguany.
Na Laura representava la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i va participar-hi en la modalitat de pommsae de taek-wondo, un esport que practica des que era una nina al club Hanol de Campos. I ho va fer en la categoria de trios, juntament amb altres dues companyes. Varen tenir una bona actuació i varen aconseguir una meritòria sisena posició.
Més informació a l’edició en paper.

  • image_67182593
  • image_67207937
  • image_6483441
  • image_50366465

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.