Entrevista a Sebastiana Gomila, del Pi

Entrevista a Sebastiana Gomila, del Pi

Aquestes dues darreres legislatures, la política municipal de ses Salines ha estat marcada per la falta de lleialtat, parlant de pactes i de polítics. El Pi – Proposta per les Illes és un partit d’aquí, de centre, que lluita per millorar la vida de totes i tots els que viuen a les Illes.

Aquests darrers 4 anys a ses Salines i a sa Colònia s’han millorat moltes coses, tenim escoleta infantil nova a ses Salines, la renovada Avinguda Marquès del Palmer, el carril bici fins a l’escola de ses Salines, el tancament de la pista poliesportiva des ses Salines, s’han instal·lat plaques fotovoltaiques als aparcaments de les escoles, s’ha fet un tancament a les Escoles Velles, i moltes més, però encara se n’han de millorar d’altres, com per exemple, la neteja, els renous, els embassaments de carrers quan plou, l’enllumenat públic, el passeig de sa Colònia, etc. S’han d’anar arreglant carrers i voravies, i s’ha de seguir eliminant barreres arquitectòniques. També s’ha d’estudiar la possibilitat de crear un patronat de turisme, eina molt necessària pel desenvolupament de l’activitat turística i complementària del municipi. El camp d’esports de sa Colònia necessita una gestió àgil i integral que no minvi els recursos municipals.

El Pi de ses Salines i sa Colònia aposta per millorar el dia a dia amb petites accions, però a la vegada indispensables, per als qui viuen aquí i per als que ens visiten.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.