Marga López, campiona de les Balears d’Òmnium

Marga López, campiona de les Balears d’Òmnium

Divendres 10 de març de 2023 es va celebrar al Velòdrom Illes Balears el Campionat de Balears d’Òmnium, organitzat per l’Escola de Ciclisme Joan Llaneras. L’Òmnium és una prova múltiple de ciclisme de pista en la que els participants competeixen entre sí en quatre disciplines diferents de resistència, és per tant una prova que premia al ciclista més complet. Les quatre proves són Scratch, Tempo, Eliminació i Puntuació.
  • editada-2
  • editada-1
La campanera Marga López quedà cinquena a la prova d’Scratch, i guanyà les altres tres, coronant-se així campiona absoluta femenina d’Òmnium. A la foto la podeu veure amb el maillot que s’otorga al campió de les Balears.
Per altra banda la també campanera Marta Mas Salleras (filla del conegut ciclista Pedro Mas Ferrer Banyeta) està començant a fer les seves primeres passes en aquest esport. Quedà tercera de les Balears en categoria femenina cadete.
Enhorabona a les dues des de Ressò!
Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.