120 anys de Can Pomaret

120 anys de Can Pomaret

El passat dia 18 de desembre, amb motiu de la Diada de Mallorca, el Consell de Mallorca atorgà a les Pastisseries Pomar la Medalla d’Honor i Gratitud de l’Illa de Mallorca, distinció que es concedeix a persones o entitats que fan una tasca en benefici de Mallorca i de la seva ciutadania. Aprofitant l’avinentesa que enguany l’emblemàtica pastisseria compleix cent vint anys, tots els grups polítics del Consell acordaren concedir-li aquesta distinció. L’acte, que tengué lloc al Teatre Principal de Palma, fou presidit per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i comptà amb la presència de les autoritats civils i militars de l’Illa, d’entre les quals destaquen la presidenta de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Francina Armengol, i, en representació de tots els campaners, la batlessa de Campos, Francisca Porquer, i el regidor d’esports, Jaume Vidal. En un emotiu vídeo, s’explicà la centenària història de les Pastisseries Pomar i, tot seguit, en representació de l’empresa, el mestre Francesc Pomar i Mir rebé de mans de la presidenta Cladera l’esmentada medalla, juntament amb un diploma acreditatiu de l’ocasió. Al mateix acte hi foren guardonades altres empreses o persones, i es feu una especial recordança dels cinc-cents anys de la Germania mallorquina. Es clogué l’esdeveniment amb la interpretació de la Balanguera, himne de Mallorca. La versió institucional de la notícia la podeu trobar al web del Consell de Mallorca, https://web.conselldemallorca.cat/premis-honors-i-distincions.

  • f76b3504-d095-46fa-942b-4c5373a69a9e
  • 0d95dffa-7b5d-4bc4-8afc-5d0f1fcb55d9

I ara que he dit el que havia de dir amb la solemnitat i el to formal que l’ocasió es mereix, trob que està molt bé, sí, però és poc emotiu. Per això ara, despullant-me un poc més, hi vull afegir això altre, en primera persona:  Can Pomaret és una d’aquelles coses que fa Campos.

 
Podeu trobar més informació d’aquesta notícia a l’edició en paper.

Joan Ignasi Servera

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.