Visita al ciclista Joan Blanquet

Visita al ciclista Joan Blanquet

Al número 308 de la revista Ressò hi ha publicat un reportatge sobre el ciclista campaner Joan Vanrell Blanquet. Si us agrada el ciclisme, us animem a llegir l’article, on apareixen noms de ciclistes prou coneguts del pilot mallorquí i campaner, com per exemple: Macià Lladó Sinnate, Mateu Mas Lladó Cap pelat, Pere Obrador Negre, Rafel Ginard Sabater, Toni Mas des Modern, Toni Ginard Rostit, Joan Mas Banyeta, Jaume Rigo Lluco, Sebastià Serra Banyat, Joan Lladonet, Nofre Verdera, Arcadio Martínez… La neboda d’en Joan, na Magdalena Rigo Vanrell -campiona d’Espanya absoluta de ciclisme en ruta l’any 1986- també apareix esmentada en el reportatge. Ja per acabar, sabíeu que tres ciclistes campaners portaren la torxa olímpica l’any 1992? Si voleu saber-ne el, nom ho podeu llegir al número 308 de l’edició en paper de la revista Ressò!
Us deixem algunes imatges dels àlbums de ciclisme d’en Joan Blanquet, un tresor per als amants del ciclisme.

  • JoanBlanquet 011
  • JoanBlanquet 007
  • JoanBlanquet 012
  • JoanBlanquet 019

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.