El Club Foment d’Escacs de Campos comença el Campionat de Mallorca per Equips amb bon peu

El Club Foment d’Escacs de Campos comença el Campionat de Mallorca per Equips amb bon peu

Dissabte passat, dia catorze de gener, va començar el Campionat de Mallorca per Equips, al qual el Club Foment d’Escacs de Campos hi participa amb 6 equips, un a primera, un a segona A, un a segona B, un a tercera i dos a promoció.
Aquesta primera ronda tots els equips campaners varen guanyar. A primera, Campos A 4 – La Balenguera B 0. A segona A, Campos B 3,5 – Pollença 0,5 . A segona B, Ibull A 1,5 – Campos C 2,5. A tercera, Campos D 3,5 – Incacs des Raiguer B – 0,5. A promoció, que es juguen dues rondes cada jornada, els resultats varen ser Promoció Campos A 4 – Cafè Pop 0, Cafè Pop 0 – Promoció Campos A 4, Promoció Campos B 3 – La Balanguera B 1 i La Balanguera B 1 – Promoció Campos B 3.
Podeu seguir tots els resultats si clicau en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.