Avui se celebra el Concert de Sant Esteve

Avui se celebra el Concert de Sant Esteve

Avui vespre, dia vint-i-sis de desembre, tendrà lloc la XXXIV edició del Concert de Sant Esteve, que organitza l’Obra Cultural Balear de Campos.
Aquest ja tradicional concert, que vol celebrar la segona festa de Nadal, enguany compta amb l’actuació de Nur, un grup de jazz poètic de nova creació que aprofitarà l’avinentesa per estrenar-se davant el públic. Interpretaran creacions pròpies, fonamentalment poemes de poetes mallorquins i alguna versió, tot a ritme de jazz. Serà a les vuit del vespre a l’Auditòrium de Campos.
L’entrada és lliure.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.