Presentació del documental “La tàpera de Llubí i Campos”

Presentació del documental “La tàpera de Llubí i Campos”

Demà, dia 13 de desembre es presenta a Campos el vídeo «La tàpera de Llubí i Campos». Serà a les 19 h al Centre Cultural Polivalent.
Es tracta d’un documental sobre el cultiu de la taparera i la importància econòmica i paisssagística de la tàpera als dos pobles de Mallorca on va ser més popular, Campos i Llubí. Després de la projecció hi haurà un debat sobre el tema.
El vídeo ha estat enregistrat pel CERAI (Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional) amb la col·laboració de l’Associació de Varietats Locals de Mallorca i el finançament de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.
L’acte està organitzat pel CERAI amb la col·laboració de l’Associació de Varietats Locals de Mallorca i l’Ajuntament de Campos.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.