Canvis en la subscripció i la publicitat de Ressò

Canvis en la subscripció i la publicitat de Ressò

Els darrers mesos hem viscut un augment considerable dels preus en gairebé tots els àmbits, la qual cosa ha provocat la inflació de la qual tant se’n parla i que ha creat dificultats econòmiques a moltes empreses i particulars. Un dels àmbits on s’ha produït una pujada més grossa ha estat el de les matèries primeres, la qual cosa ha duit com a conseqüència un increment dels costos d’edició de Ressò. Tant el paper com la tinta han incrementat molt el preu, per la qual cosa ja fa uns quants mesos que no ens va quedar més remei que apujar el preu de la revista de 2 € als 2,50 € actuals. Ara, a partir de dia primer de gener, aquest augnment es traslladarà també a les subscripcions, que passaran dels 22 € anuals als 28 € pels subscriptors de Campos i ses Salines, del 30 € als 36 € pels subscriptors de l’Estat Espanyol i dels 50 € als 56 € pels de la resta del món. Cal tenir en compte que amb el preu actualitzat el subscriptor seguirà pagant la revista a un preu inferior als que la compren als punts de venda i la rebrà cada més puntualment al seu domicili. A Campos i ses Salines es reparteix a mà i a la resta per correu.
Per qui tengui pensat subscriure’s a la revista, ara té l’oportunitat d’estalviar 6 € si ho fa durant el mes de desembre. També és una bona ocasió si voleu regalar una subscripció anual a Ressò a qualque parent o amic. Si ens feis arribar el full de subscripoció signat abans de dia 31 de desembre, us aplicarem la tarifa actual i no la de l’any que ve.
De la mateixa manera, també s’incrementaran lleugerament els preus dels anuncis, que teníem congelats des de fa molts d’anys i que encara estaran per davall dels preus d’altres revistes de tirada similar. Si us heu plantejat posar qualque anunci a Ressò, ara també és el moment de fer-ho, abans que pugin les tarifes. Si el posau per 12 números, durant tot el 2023 podrà sortir-hi la publicitat de la vostra empresa al preu del 2022.
Si hi estau interessats us podeu posar en contacte. amb el nostre cap de publicitat, Pere Guillem Mas Gutiérrez, al telèfon 663 377 170 o al correu pgmas89@gmail.com, que us informarà de tot allò que necessiteu saber per subscriure-vos a Ressò o per posar-hi alguna inserció publicitària.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.