Margalida Ginard Ollers, amb plaça a l’Instituto Cervantes de Xangai

Margalida Ginard Ollers, amb plaça a l’Instituto Cervantes de Xangai

La col·laboradora Margalida Ginard Ollers, de Sa Parada, ha obtingut una plaça al prestigiós Institut Cervantes de Xangai (recordem que na Margalida va estudiar filologia hispànica). Aquesta plaça es pot considerar com de professora col·laboradora de diversos nivells de castellà. Na Margalida compaginarà aquesta feina amb la seva ocupació principal, professora de castellà a l’escola Kunshan Liren Foreign Language School, a Kunshan (ciutat que es troba a 20 minuts de Xangai). Al proper número de la versió en paper parlarem del dia a dia d’aquesta campanera que viu a la Xina des del 15 de novembre de 2019.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.