Maria Barceló, campiona d’Espanya júnior de duatló

Maria Barceló, campiona d’Espanya júnior de duatló

Si al número 303 de Ressò parlàvem de Maria Barceló Serra (Campos, 2004), dient que s’havia proclamat Campiona de les Illes Balears Absoluta de Triatló en modalitat Sprint, i campiona nacional de duatló per equips de tercera categoria, ara tornam a parlar-ne.
El passat cap de setmana del setze i disset de juliol es va proclamar campiona nacional de duatló i subcampiona nacional de triatló, en els dos casos en categoria junior i en modalitat cross (la part de ciclisme es fa amb bicicleta de muntanya i el recorregut és no asfaltat). Per fer-ho, na Maria participà al Campionats d’Espanya de Duatló i Triatló Cross que es van celebrar al municipi d’Almazán, a la província castellanolleonesa de Soria. A la prova de duatló, na Maria finalitzà primera amb un temps de 52 minuts i 31 segons, amb la qual cosa va marcar el millor temps al sector de ciclisme i també al segon sector a peu.
A la prova de Triatló, na Maria acabà segona amb un temps de 55 minuts i 10 segons, una mica més d’un minut després de la guanyadora (Irene Moro Betrián). Resaltar en aquest cas que na Maria fou la més ràpida a la secció de natació. Enhorabona des de Ressò.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.