Miki Esteller, campió d’Espanya DE 400 m tanques sub-20

Miki Esteller, campió d’Espanya DE 400 m tanques sub-20

El passat cap de setmana del setze i disset de juliol tingué lloc a Torrent (València), el LXIX Campionat d’Espanya sub-20 d’atletisme. En Miquel Àngel Esteller Mas, Miki, -que corre amb el club Diana Club Athletic- hi participà i es proclamà campió d’Espanya sub-20 de 400 m valles. El dissabte setze de juliol guanyà la seva semifinal amb un temps de 54’41’’. Llavors, el diumenge disset de juliol tingué lloc la final, que en Miki guanyà amb un temps de 52’26’’ (rècord de les Illes Balears sub-20), podeu veure la final si clicau aquí. Recordem que el passat març ja es proclamà campió d’Espanya sub-20 de 400 m. En Miki està assolint aquests èxits amb disset anys (compleix els divuit el dos d’octubre), estam parlant d’un atleta amb molta projecció. Des de Ressò li desitjam molts d’encerts. En parlarem amb més detall al proper nombre de Ressò en paper.

  • PHOTO-2022-07-22-13-35-03
  • PHOTO-2022-07-22-13-35-02

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.