Estrena del primer curtmetratge de Margalida Adrover

Estrena del primer curtmetratge de Margalida Adrover

El proper dimecres dia 27 de juliol s’estrena oficialment Vacua, el primer curtmetratge de la cineasta campanera Margalida Adrover Cabot.
Es projectarà a les 18 h al cinema Rívoli de Palma, en el marc del festival de cinema Atlantida Film Fest. Es tracta d’una sessió dedicada als curtmetratges balears, en la qual, a més a més de la pel·lícula de l’autora campanera, es podran veure Judit, d’Ana Gago, Pedis Possessió, d’Aina Climent i Pregunta, de Toni Sastre i Biel Jordà.
Vacua ha estat rodada a escenaris de Campos i Llucmajor i tracta d’una al·lota que cerca feina i futur que un dia descobreix quelcom que ningú més ha vist dins el pou de ca seva.
En podeu veure el tràiler en aquest enllaç.
I podeu comprar-ne les entrades anticipademnent en aquest altre.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.