Maria Barceló, campiona de les Illes Balears de Triatló

Maria Barceló, campiona de les Illes Balears de Triatló

El passat diumenge dia 12 de juny la campanera Maria Barceló Serra es va proclamar campiona absoluta de triatló distància sprint de les Illes Balears. Cal destacar que na Maria encara és júnior, per tant competia en una categoria superior a la seva, la qual cosa li atorga encara més mèrit.
Per altra banda, el dissabte dia 19 del juny va quedar campiona d’Espanya de duatló per equips de tercera categoria amb el Club Triatlón Soriano, la qual cosa significa que pugen a segona.
Més informació al núm. 303 de l’edició en paper.

  • PHOTO-2022-06-18-17-34-59
  • PHOTO-2022-06-18-17-34-58-1
  • PHOTO-2022-06-18-17-34-59-2

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.