Les capelles de sa Ràpita i ses Covetes

Les capelles de sa Ràpita i ses Covetes

Al proper nombre 303 de la revista Ressò que està a punt de sortir parlarem d’una petita capella que hi havia a sa Ràpita, a primera línia; i d’una altra que hi havia a ses Covetes, també a primera línia. Una d’elles encara existeix i es pot visitar des de l’exterior, tot i que fa una partida d’anys que ja no s’hi celebra cap acte religiós. En aquest escrit adjuntem dues fotografies antigues d’aquestes capelles. Sabríeu dir quina és la de Sa Ràpita i quina la de ses Covetes? A la versió en paper en parlarem una mica més profundament.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.