Les capelles de sa Ràpita i ses Covetes

Les capelles de sa Ràpita i ses Covetes

Al proper nombre 303 de la revista Ressò que està a punt de sortir parlarem d’una petita capella que hi havia a sa Ràpita, a primera línia; i d’una altra que hi havia a ses Covetes, també a primera línia. Una d’elles encara existeix i es pot visitar des de l’exterior, tot i que fa una partida d’anys que ja no s’hi celebra cap acte religiós. En aquest escrit adjuntem dues fotografies antigues d’aquestes capelles. Sabríeu dir quina és la de Sa Ràpita i quina la de ses Covetes? A la versió en paper en parlarem una mica més profundament.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.