Presentació del llibre  Ses Salines durant la II República i la Guerra Civil (1931-1939)

Presentació del llibre Ses Salines durant la II República i la Guerra Civil (1931-1939)

Ahir, dia set de maig, es va presentar el llibre Ses Salines durant la II República i la Guerra Civil (1931-1939)

  • 1e2df891-5f56-4574-8952-88ad708bb776
  • image3-1
  • image2-1
  • image4-1
  • image7-1
  • image5-1
, de Cosme Bonet. L’acte va tenir lloc a l’església vella de ses Salines, a les 19 h. A més de l’autor hi varen intervenir el prologuista de l’obra, Manel Suárez, el batle de ses Salines, Juan Rodríguez i l’editora del libre, Maria Muntaner.
La sala es va omplir per escoltar les intervencions dels ponents.
Es ttracat d’un estudi històric que consta de dues parts. La primerta és un estudi sobre la vida a ses Saliners dutrant la II República. La primera se centra en els efectes de la Guerra Civil dins el municipi, amb un deteniment especial a la repressió i als camps de concentració que hi va haver al migjorn de Mallorca.
Una obra altament recomanable per tots els interessats en la història local.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.