Comença el Torneig Social del Club Foment d’Escacs de Campos

Comença el Torneig Social del Club Foment d’Escacs de Campos

Avui, dissabte dia 14 de maig ha començat el torneig social del Club Foment d’Escacs de Campos.
Un torneig social és aquell que els participants són tots membres del mateix club, si bé, enguany s’ha obert als pares dels jugadors escolars i a jugadors aficionats sense fitxa federativa. De fet es fan dos tornejos paral·les, un per a jugadors adults federats del club, i altres per escolars, pares i escaquistes no federats.
Les durs primeres rondes han tengut lloc avui a les 16:30 al casal de Can Pere Ignasi. Les següents es disputaran els dissabtes del mes de maig, sempre al mateix lloc i la mateixa hora.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.