Jaume Lladó participa en una campanya de promoció de la mel mallorquina

Jaume Lladó participa en una campanya de promoció de la mel mallorquina

L’Associació El Mirall, que presideix el campaner Jaume Lladó, va dedicar el número 245 de la revista que edita amb el mateix nom, al món de l’apicultura balear. Arran de l’experiència, l’associació va decidir allargar el tema i posar en marxa una campanya de consciènciació de la importància dels pol·linitzadors i de la necessitat de consumir mel local, sota el lema «una ditada de mel».
Aquesta campanya consta de l’edició d’un llibret, de la difusió d’una imatge reivindicativa per Internet, de l’emissió d’unes quyantes falques de ràdio i la creació d’un vídeo sobre apicultura que està disponible al canal de Youtube de El Mirall.
El protagonsita del vídeo és el mateix Jaume Lladó, que explica quina és la seva tasca com apicultor i quin és el paper de les abelles, com a pol·linitzadors, en la producció de molts dels alimnets que consumim habitualment.
Podeu veure el vídeo si clicau en aquest enllaç.
Més informació al núm. 301 de l’edició en paper.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.