Anunci Hospital de Manacor
Conferència de Gabriel Huguet sobre la rajola hidràulica

Conferència de Gabriel Huguet sobre la rajola hidràulica

L’empresari campaner Gabriel Huguet avui, dia dos de març, farà una conferència a la Fundació Juan March sota el títol «La recuperación de la baldosa hidráulica. Huguet. Campos (Mallorca)».
Serà a les 19:30 a la seu de Palma, del carrer de Sant Miquel, 11. Però també es podrà seguir en streaming en aquest enllaç.
En Biel parlarà del que han fet aquests darrers vint-i-cinc anys per tornar a posar de moda una rajola que havia estat molt emprada la primera meitat del segle XX, però que va caure en desús a partir de la dècada de 1970, quan es varen popularitzar el terratzo, la ceràmica i el gres.
Aquests darrers anys, però, l’empresa campanera la tornada a posar a l’abast dels constructors, però amb un concepte més modern i novedós. A més de mantenir els dissenys antics, han tret dissenys molt nous, gràcies a l’estreta col·laboració amb diversos dissenyadors de prestigi, la qual cosa els ha duit a rebre diferents premis i a aparèixer regularment a diverses revistes d’arquitectura, decortació i interiorisme, on han donat a conèixer les seves creacions arreu del món. Avui en dia Huguet exporta una gran part de la seva producció i rep comandes dels cinc continents.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.