Conferència de Gabriel Huguet sobre la rajola hidràulica

Conferència de Gabriel Huguet sobre la rajola hidràulica

L’empresari campaner Gabriel Huguet avui, dia dos de març, farà una conferència a la Fundació Juan March sota el títol «La recuperación de la baldosa hidráulica. Huguet. Campos (Mallorca)».
Serà a les 19:30 a la seu de Palma, del carrer de Sant Miquel, 11. Però també es podrà seguir en streaming en aquest enllaç.
En Biel parlarà del que han fet aquests darrers vint-i-cinc anys per tornar a posar de moda una rajola que havia estat molt emprada la primera meitat del segle XX, però que va caure en desús a partir de la dècada de 1970, quan es varen popularitzar el terratzo, la ceràmica i el gres.
Aquests darrers anys, però, l’empresa campanera la tornada a posar a l’abast dels constructors, però amb un concepte més modern i novedós. A més de mantenir els dissenys antics, han tret dissenys molt nous, gràcies a l’estreta col·laboració amb diversos dissenyadors de prestigi, la qual cosa els ha duit a rebre diferents premis i a aparèixer regularment a diverses revistes d’arquitectura, decortació i interiorisme, on han donat a conèixer les seves creacions arreu del món. Avui en dia Huguet exporta una gran part de la seva producció i rep comandes dels cinc continents.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.