Dos equips campaners lideren la classificació del Campionat de Mallorca per Equips d’escacs

Dos equips campaners lideren la classificació del Campionat de Mallorca per Equips d’escacs

Quan s’ha arribat a l’equador de la primera fase del Campionat de Mallorca per Equips, el Campos B lidera en solitari la classificació de segona B, mentre que el Campos C va primer de tercera, però, en aquest cas, empatat amb el segon classificat a punts.
El Campos B ha guanyat tos els seus matxos, per la qual cosa duu 8 punts dels 8 possibles i ja somia en la possibilitat d’ascendir de categoria. El segon classificat és el Maria de la Salut B, amb 6 punts, ja que ha guanyat tots els enfrontaments, excepte el que va disputar amb el Campos B.
El Campos C duu 7 punts, gràcies a tres victòries i un empat amb el segon classificat, el Seguros Gomila – Reis i Dames de Llevant E.

El primer equipdel Club Fomnent d’Escacs de Campos, el Campos A, de primera, duu 4 punts, després d’haver perdut dos matxos i haver-ne guanyat dos més i va el cinquè, empatat amb el Porreres, que va quart. L’Inca és qui lidera aquesta categoria, amb 6 punts.

El Campos D, de tercera, va desè, amb 3 punts.

El Campos Promoció B va setè de la seva categoria, amb 8 punts dels 16 possibles, mentre que el Campos Promoció A va novè amb 7 punts. Lidera aquesta categoria el Balanguera – Delicias de Mallorca, amb 13 punts.

Podeu veure la classificació completa de cada categoria i tots els detalls del Campionat de Mallorca per Equips si clicau en aquest enllaç.

  • Roberto Muñiz
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • PHOTO-2022-02-06-19-21-16
  • PHOTO-2022-02-06-19-21-16 2
  • PHOTO-2022-02-12-19-54-53

Nota: les 5 primeres fotos i també la del titular ens han estat cedides pel Club d’Escacs la Balenguera

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.