Anunci Hospital de Manacor
Dos equips campaners lideren la classificació del Campionat de Mallorca per Equips d’escacs

Dos equips campaners lideren la classificació del Campionat de Mallorca per Equips d’escacs

Quan s’ha arribat a l’equador de la primera fase del Campionat de Mallorca per Equips, el Campos B lidera en solitari la classificació de segona B, mentre que el Campos C va primer de tercera, però, en aquest cas, empatat amb el segon classificat a punts.
El Campos B ha guanyat tos els seus matxos, per la qual cosa duu 8 punts dels 8 possibles i ja somia en la possibilitat d’ascendir de categoria. El segon classificat és el Maria de la Salut B, amb 6 punts, ja que ha guanyat tots els enfrontaments, excepte el que va disputar amb el Campos B.
El Campos C duu 7 punts, gràcies a tres victòries i un empat amb el segon classificat, el Seguros Gomila – Reis i Dames de Llevant E.

El primer equipdel Club Fomnent d’Escacs de Campos, el Campos A, de primera, duu 4 punts, després d’haver perdut dos matxos i haver-ne guanyat dos més i va el cinquè, empatat amb el Porreres, que va quart. L’Inca és qui lidera aquesta categoria, amb 6 punts.

El Campos D, de tercera, va desè, amb 3 punts.

El Campos Promoció B va setè de la seva categoria, amb 8 punts dels 16 possibles, mentre que el Campos Promoció A va novè amb 7 punts. Lidera aquesta categoria el Balanguera – Delicias de Mallorca, amb 13 punts.

Podeu veure la classificació completa de cada categoria i tots els detalls del Campionat de Mallorca per Equips si clicau en aquest enllaç.

  • Roberto Muñiz
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • PHOTO-2022-02-06-19-21-16
  • PHOTO-2022-02-06-19-21-16 2
  • PHOTO-2022-02-12-19-54-53

Nota: les 5 primeres fotos i també la del titular ens han estat cedides pel Club d’Escacs la Balenguera

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.