Gran èxit dels campaners al Campionat de les Illes Balears d’atletisme

Gran èxit dels campaners al Campionat de les Illes Balears d’atletisme

Ahir dissabte 5 de febrer de 2022 es va celebrar a Eivissa el Campionat de les Illes Balears Absolut Individual de Pista d’Hivern.

El campionat tingué lloc a la pista de can Misses (Eivissa) i alguns atletes campaners hi participaren.

En primer lloc, la campanera Inés Pascual (Valencia Club Atletisme) es va proclamar campiona de les Balears dels 60 metres tanques amb un temps de 8″91, amb la qual cosa va aconseguir mínima per disputar el campionat d’Espanya sub-20. Podeu veure’n la final si clicau en aquest enllaç. Per altra banda Maria Antònia Burguera (CA Campos) s’ha proclamat campiona de les Balears en salt d’altura amb una marca de 1,56 m. Cal destacar, també, el tercer lloc de Miquel Bauzá Miró (CA Campos) a la prova de 1500 m.

No obstant això, la noticia de la jornada és que el campaner Miquel Àngel Esteller (Diana Athletic Club) va guanyar la prova de 400 m de forma aclaparadora com es pot apreciar al vídeo que podeu veure si clicau en aquest enllaç. Va aconseguir mínima per al campionat mundial sub-20 que es celebrarà a Colòmbia. Participar a un mundial està a l’abast de pocs. Enhorabona Miki des de Ressò.

També volem donar l’enhorabona als atletes que participaren al campionat i no hem esmentat per qüestió d’espai.

L’atletisme campaner està vivint una bona època. Un altre exemple d’això és que avui diumenge, 6 de febrer de 2022, hi ha hagut campaners participant a la Mitja Marató de sa Pobla, una prova ideal per fer marca; i a la Trail des Fars de Menorca. A l’edició en paper en donarem més detalls.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.