Anunci Hospital de Manacor
VI Cursa del 8 i mig 2022

VI Cursa del 8 i mig 2022

  • Els dos primers classificats
  • Foto-Antonia-Mas
  • Homenatge Bernat Xamena
  • Sebastià Mascaró

Avui, diumenge 30 de gener de 2022, ha tingut lloc a Campos la sisena edició de la Cursa del 8 i mig. Els més de 200 corredors que hi han participat han gaudit d’un dia assolellat amb bona temperatura: no semblava que encara estiguéssim al mes de gener. Sense cap incidència, la cursa s’ha reprès després de dos anys des de la darrera edició, adaptada a la normativa actual de la covid-19.

El guanyador ha estat el llucmajorer Biel Forteza Ferrer, que corre amb el club campaner CA Campos, el qual ha finalitzat la prova en 27 minuts i 50 segons. En fèmines ha guanyat l’artanenca Xisca Tous Servera (CN Llucmajor), que ha finalitzat la prova en 31 minuts i 46 segons.

Cal destacar l’alta participació i el bon paper dels atletes locals: d’entre els sis primers classificats hi havia tres atletes campaners. Una crònica més ampliada es podrà llegir al proper número de l’edició en paper de Ressò, el 300, que sortirà a principi de març.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.