VI Cursa del 8 i mig 2022

VI Cursa del 8 i mig 2022

  • Els dos primers classificats
  • Foto-Antonia-Mas
  • Homenatge Bernat Xamena
  • Sebastià Mascaró

Avui, diumenge 30 de gener de 2022, ha tingut lloc a Campos la sisena edició de la Cursa del 8 i mig. Els més de 200 corredors que hi han participat han gaudit d’un dia assolellat amb bona temperatura: no semblava que encara estiguéssim al mes de gener. Sense cap incidència, la cursa s’ha reprès després de dos anys des de la darrera edició, adaptada a la normativa actual de la covid-19.

El guanyador ha estat el llucmajorer Biel Forteza Ferrer, que corre amb el club campaner CA Campos, el qual ha finalitzat la prova en 27 minuts i 50 segons. En fèmines ha guanyat l’artanenca Xisca Tous Servera (CN Llucmajor), que ha finalitzat la prova en 31 minuts i 46 segons.

Cal destacar l’alta participació i el bon paper dels atletes locals: d’entre els sis primers classificats hi havia tres atletes campaners. Una crònica més ampliada es podrà llegir al proper número de l’edició en paper de Ressò, el 300, que sortirà a principi de març.

Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.