Escrit de rectificació

Escrit de rectificació

A la revista Ressò número 299 que va sortir dia 11 de gener de 2022, apareixia a les pàgines 16 i 17 un article signat amb el meu nom i dos llinatges titulat «Damià Huguet nomenat Fill Predilecte pel Consell de Mallorca». En ell, al marge de donar compte del que havia estat l’acte al qual havia assistit, vaig escriure també el següent paràgraf: «Cridà l’atenció que de Campos, a diferència del de Manacor que hi assistí una bona representació de l’Ajuntament pel fet de donar el guardó a Miquel Àngel Riera, no hi anàs cap representant de l’equip de govern».

Posteriorment, en una conversa afable amb el regidor d’esports de Campos, el senyor Jaume Vidal Pons, em manifestà que ell sí que hi anà ( i és cert, fins i tot ens vàrem saludar) i no a títol personal (com jo havia cregut) sinó com a representant de l’equip de govern, i que, a més també hi havia d’anar la batlessa de Campos i que per motiu de malaltia no hi va poder assistir.

Després d’alguns intents infructuosos, valgui aquesta rectificació per aclarir malentesos.

Errare humanum est et confiteri errorem prudentis «Errar és d’humans i esmenar l’error, de persones prudents»

Antònia Sitjar Valls

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.