Joan Laínez guanya tres premis d’òpera a Còrsega

Joan Laínez guanya tres premis d’òpera a Còrsega
  • PHOTO-2021-09-30-20-13-23 3
  • PHOTO-2021-09-30-20-13-23 4
  • PHOTO-2021-09-30-20-13-23 6
  • PHOTO-2021-09-30-20-15-17
El director de la banda de música de Campos, Joan Laínez ha guanyat tres premis com a cantant d’òpera al certàmen Corsica Lírica.
Es tractava de la primera edició d’un concurs internacional de cant en seu a l’illa de Còrsega.
El concurs es va fer en tres fases. La primera era no presencial i consistia en envair-los un enregistrament en vídeo. Varen seleccionar els millors, que varen passar a la primera semifinal, en la qual varen triar trenta-dos. Una segona semifinal ja només va deixar quinze concursants, que són els que varen passar a la final. Finalment Joan Laínez va rebre el segon premi, compartit amb la soprano Laurène Paternò. També se’n va dur el premi de l’associació Corsica Lírica, que és el premi que atorga el públic al cantant que més els ha agradat. Un tercer premi que li varen atorgar va ser un contracte per fer un concert a la ciutat italiana de Bari.
També el batle de Ghisonaccia, el municipi de Còrsega on va tenir lloc el concurs, el va contractar per fer-hi un concert el proper mes de desembre i li varen oferir la possibilitat de participar a un festival que tendrà lloc el juliol de l0’any que ve.
Laínez feia un any que es preparava com a tenor, amb la intenció de fer-se un lloc en el món de l’òpera.

Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.